Pieter Jelles Troelstraschool | Partneren met de gemeente A’dam
17577
post-template-default,single,single-post,postid-17577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Partneren met de gemeente A’dam

Onderwijs is van ons allemaal. Oplossingen verzinnen om de kwaliteit te blijven verstevigen doen en kunnen weniet alleen. In de WOK week hadden we de gemeente, Tweede Kamer, bedrijven, ouders en mensen en bedrijven uit de omgeving gevraagd om met ons mee te denken. Per slot kunnen wij alleen heel veel niet oplossen, als problematiek omtrent woonruimte, parkeerbeleid, budgettering en certificering, bijvoorbeeld. Samen met de partners die hier wel invloed op hebben kunnen we dat wel.

Bedoeling

29 januari 2020 zaten we op uitnodiging van <namen> met de commissie van onderwijs van de Gemeente Amsterdam te praten. Ons doel was om met hun een partnerschap te sluiten, zodat zij met onze acties gingen meedenken en doen en wij met de hunne. Op deze wijze benutten we elkaar kennis en worden oplossingen op maat bedacht waar we samen meer invloed op kunnen uitoefenen. Anders verwoord: wij komen niet tot oplossingen die allang bedacht zijn, of die niet uitvoerbaar zijn en zij niet tot aanpakken die niet aansluiten bij het praktisch vraagstuk.

Vervolg in februari

Na een erg bevlogen gesprek was dan ook de uitkomst dat we dit beide erg zaten zitten. In februari komen we weer bij elkaar het proces te structureren. Dit doen we door onze projecten uit de WOK en hun initiatieven samen te brengen en hier concrete acties op te benoemen.