Pieter Jelles Troelstraschool | De Medezeggenschapsraad (MR)
17683
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17683,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De Medezeggenschapsraad (MR)

De Medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit zowel ouders als personeel. In de MR wordt het beleid van de school besproken en heeft daarbij een adviserende of instemmende taak. Voorbeelden hiervan zijn de begroting, wijziging van beleid of de formatie.

Op de Pieter Jelles Troelstraschool bestaat de MR uit vier ouders (de OMR) en vier personeelsleden (de PMR). Er wordt 7 keer per jaar vergaderd en deze vergaderingen vinden plaats op school, deze zijn openbaar en beginnen om 17.30 uur.

De MR functioneert als klankbord voor zowel personeel als ouders. Als er zaken zijn waarvan u denkt dat de MR iets voor u kan doen aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de leden of via het emailadres: mr@troelstraschool.nl

De Troelstraschool is ook vertegenwoordigd in de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) van STWT. Informatie hierover kunt u via deze link vinden:

De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) – Stichting Westelijke Tuinsteden (stwt.nl)

Hieronder kunt u de notulen vinden van de vergaderingen van 2022-2023: